Haartrends Mannen 2020

Mannenkapsels 2020 – de coolste herenkapsels 2020 en 2021

Mannenkapsels 2020: oh, wat zien de mannenkapsels voor 2020 en 20201 er stoer uit. Hadden jullie al gehoord van bepaalde kapsels voor heren zoals de low fade haircut for men waarbij een stuk van het kapsel opgeschoren is en je een soort van fade-effect krijgt in het kapsel? Een soort van ombre zeg maar, maar dan met het haar zélf, very cool. Ook een heel erg hippe haarstijl in 2020 voor mannen is de fauxhawk, die weer helemaal terugkomt. In dit artikel ontdek je de beste haarstijlen en haartrends 2020 voor mannen en herenkapsels. Op zoek naar kapselinspiratie voor mannen? Mannenkapsels voor kort haar, herenkapsels voor lang haar of halflang haar én ook nog eens kapsels voor mannen met krullen.

herenkapsels-2020
mannenkapsels-2020

Mannenkapsels 2020

Man buns: mannenkapsels 2020 – 2021

Wat? Zien we de man bun nu nog altijd als mannenkapsel in 2020 en 2021? Jazeker… hoewel er veel haters zijn voor dit specifieke kapsel, blijven veel mannen de man bun dragen vol overtuiging. Toegegeven, sommige mannen staat het ook gewoon ongelofelijk goed!mannenkapsels-manbun

Fade haircuts

Next up: de opgeschoren kapsels en fade haircuts. Wat is dat eigenlijk, zo’n fade haircut? Je maakt eigenlijk een gradiënt in het haar: zo ga je van geschoren – beetje geschoren – haar. En dat kan dan weer op een heel subtiele manier gebeuren of net helemaal niet.

mannenkapsels-2020mannenkapsel

mannenkapsels mannenkapsels-baard mannen-haarstijlen

herenkapsels-lang-haar mannenkapsels-kort-haar

opgeschoren-mannenkapselsmannenkapsel-baard-fade mannen-kapsels

Opgeschoren kapsels

Ook de opgeschoren kapsels blijven we dit komende jaar heel veel zien: ze zijn dan ook al jarenlang een trend! Er is wel meer variatie in deze kapsels gekomen: je kan kiezen voor een fade haircut, waarbij je de haarlijn veel minder duidelijk laat overgaan. Je kan zo kiezen voor een fade haircut die hoog, laag, of erg laag eindigt en zo spelen met je haarsnit.

mens-hair mannenkapsels-3 fade-haircut-men

herenkapsels-baardmannenkapsels-krullen

Fade haircut met een baard : superhip mannenkapsel in 2020 en 2021

haarstijlen-voor-heren