Haartrends Dames 2021

Haartrends 2021

BEACH WAVES

Dé look van de zomer die je doet denken aan de zon, het strand en de zee. Of een hele weelderige nacht met je lover.

Wist je dat je deze look ook makkelijk met een stijltang kunt maken? Draai een lok een paar keer om zijn eigen as en stijl vervolgens met de stijltang over het gedraaide haar heen. Voilà, je komt rechtstreeks van het strand gelopen.

LANGER DAN LANG

Rapunzel, laat je haar maar groeien. Je hoeft deze zomer niet naar de kapper want lang haar is in. En natuurlijk is lang haar nooit uit, maar dit voorjaar is lang loshangend haar opvallend vaak op de catwalk gespot.

MINI VLECHTJES

Je ziet er meteen festival proof uit met kleine wilde vlechtjes. Maak er een paar aan de zijkant van je haar. Voor een nonchalante look borstel je er even overheen met een tandenborstel. Hierdoor lijkt het alsof je de vlechtjes al een paar dagen in hebt.

Als je twee vlechtjes aan de voorkant maakt kun je ze met een haarspeldje aan de achterkant van je hoofd vastzetten. Cute.

ACHTER JE OOR

Met een lokje haar achter je oor zie je er meteen schattig en slim uit. Je benadrukt hiermee natuurlijk je gezicht en dat laat zien hoe zelfverzekerd jij bent en dat je je absoluut niet wil verstoppen achter een bos haar.

Maak je haar een beetje nat voor een sexy wetlook of laat het lekker zoals het zit in de morgen voor een nonchalante I woke up like this-look.

LAGE STAART

Voor de warmere dagen waarop je geen zin hebt in loos haar maak je een lage staart in je nek. Om het een extra zomerige touch te geven doe je er een leuk lintje of sjaaltje omheen.

Je kunt ook een plukje haar om het elastiekje draaien zodat het lijkt alsof je je haar hebt vastgebonden met een lok.

KORTE BOB

Durf jij je lange lokken te verruilen voor een korte bob? Deze bob valt boven je schouder en onder je oor. Super sexy en oh wat ga jij het heerlijk koel hebben deze zomer.